ZiZi
  • Home
  • /
  • Vizsga után jött a megérdemelt vacsora

Vizsga után jött a megérdemelt vacsora

A barátnőm és én is még egyetemre járunk, én levelező tagozaton, ő pedig nappali tagozaton tanul. Pont a múlt héten ment spanyolból vizsgázni és nagyon félt, mert előtte nem sikerült neki ez a vizsga, így már másodjára ment. Azért bosszantotta nagyon, mert imádja a spanyol nyelvet és mindent, ami csak spanyol, ő valóban szeretné megtanulni ezt a nyelvet. A legnagyobb célja, hogy Spanyolországban nyisson egy ételbárat. Ezzel azt akartam mondani, hogy neki nagyobb tervei vannak a spanyol nyelvvel, mintsem hogy átcsússzon a vizsgán és letudja. Szerencsére 5-ösre vizsgázott, iszonyatosan büszke voltam rá. Nem igazán hitte el, hogy menni fog, de sikerült, és csak ez a lényeg!

tartós bérletElterveztem, hogy ha jó eredménnyel fog levizsgázni spanyolból, elviszem egy spanyol étterembe, de persze csak itt Budapesten. Így is tettem! Imádjuk a gasztronómiát mind a ketten, így nagy volt az öröm, hogy étterembe mehetünk. Ki is néztem a helyet és foglaltam is asztalt.

Elmentünk, iszonyú finomat ettünk, majd lesétáltuk hazafelé menet. Amikor hazaértünk, megszólalt a barátnőm telefonja. Az egyik fiúbarátja volt az, hogy kéne neki egy kis segítség. Mivel tudja rólam mindenki, hogy sok mindenhez értek, így megkérdezte a srác, hogy én nem tudnék-e segíteni neki egy flottakezelő céget találni, ami foglalkozik tartós bérlettel is. Szerencsére az egyik munkatársam éppen nem rég keresett ilyen céget, mert kilépett tőlünk, hogy elindítsa a saját vállalkozását, így képben voltam, kihez is kell tartós bérlet ügyében fordulni. Ez a cég a Flottautó Kft. volt, online nevén, flottakezeles.hu.

Átvettem a telefont és elmeséltem a srácnak, hogy melyik cég ez és miben tudnak segíteni. Miközben telefonáltunk, megnézte a honlapjukat, és mondta, hogy jónak találja nagyon, fel is fogja venni velük a kapcsolatot. Nagyon hálás volt a segítségért és megígérte, hogy amint döntés született, azonnal jelez majd nekem is, hisz mégiscsak kíváncsi voltam én is.

És tegnap jelentkezett is!

Miután Marci, a barátnőm haverja, felhívta őket, találkoztak, sikerült is megegyezniük. Mondta, hogy nagyon hálás nekünk, ezért át is jönne hozzánk a ma este, és szeretne egy üveg Sangriát hozni nekünk hálája jeléül. Mondtuk, hogy persze jöjjön csak át. Egyébként utána én is átnéztem tüzetesebben a flottakezeles.hu weboldalát, és nekem is nagyon tetszett amit, és ahogy írtak. Tele van hasznos információval, rengeteg mindenről tud tájékozódni egy laikus ember. Sokkal könnyebb dolga van bárkinek, aki átnézi honlapot, mert annyi információt adnak, mint amennyit semelyik másik cég nem ad.

Számomra sem volt világos rengeteg dolog magával a tartós bérlettel, és úgy összességében a flottakezeléssel kapcsolatban, de így már én is egyből képben lettem. Szerintem nagyon szuper honlapjuk van, az ember minden kérdésére megkapja a megfelelő választ, sőt, még azokra a kérdéseire is, amik még meg sem fogalmazódtak benne. A tartós bérlet előnyei és hátrányai szembe vannak állítva a honlapon, a flottakezeles.hu oldalán a hitellel és a lízinggel, így nagyon átláthatóvá válik a helyzet, és sokkal könnyebb döntést hoznunk.

A barátnőm is nagyon örült, hogy ebben is tudtam segíteni az egyik ismerősének. Ilyenkor mindig mondja, hogy annyira jó érzés, hogy nincs olyan szituáció a számomra, amiben megtorpannék és tanácstalanul állnék a helyzet előtt, hiszen mindig mindenben feltalálom magam. Amikor például készült másodjára, a spanyol vizsgára, segítettem neki. Minden nyelvtani szabályhoz kitaláltam valamit, amihez tudja kötni, így sokkal könnyebben jegyezte meg ezeket. Egyébként ebbe a spanyol étterembe biztosan vissza fogunk még menni, mert nagyon tetszett mindkettőnknek. Sőt, azt is beszéltük, hogy csinálhatnánk Marcival és a barátnőjével egy ilyen négyes dupla randit. Alaposan átbeszélnénk a flottakezelés és tartós bérlet dolgait, mert most már engem is nagyon érdekel a téma, hogy mit és hogyan csinálnak. A honlapjukat elnézve egyébként egyből észlelhető, hogy profikról van szó, és valóban jók az iparágukban. Nagy figyelem van fordítva arra, hogy az érdeklődők, akik a weboldalra látogatnak, illetve a leendő ügyfelek is megfelelő mennyiséggel bíró információval rendelkezzenek. Itt nincsenek mellébeszélések, teljesen világosan le van írva mindenről minden információ, ezzel elősegítve a döntéshozatalt. Különböző referencia írások is megtalálhatóak a bal oldalon, amiket elolvasva én is azt éreztem, hogy habár nekem ilyen típusú segítség jelen pillanatban nem kell, de mégis szeretném igénybe venni, mert annyira jó érzést kelt az, hogy profikkal dolgozhat együtt az ember, nincsenek lappangó költségek egy tartós bérlet igénybevételénél, sem úgy amúgy a flottakezelésnél. Ha egyszer úgy fog alakulni az életem, hogy cégem lesz és cégautók fognak kelleni hozzá, biztosan a flottkezeles.hu oldalhoz fogok fordulni tartós bérlet miatt, mert már másodjára és bebizonyosodott, hogy ők a legjobbak!

Back to Top