ZiZi
  • Home
  • /
  • A legénybúcsú, ami nem borítja ki az arát

A legénybúcsú, ami nem borítja ki az arát

Egy bár többféle szempontból is tökéletes helyszín választás. Lehet helyszín a legénybúcsú megszervezéseshez és a legénybúcsú helyszínéhez is. Az egyik haverom, nevezzük nevén Gergő, házasodni készül és hát sok minden nélkül lehet házasodni, de legénybúcsú nélkül biztos, hogy nem. Így történet, az egyik este, hogy a haverokkal összeültünk (természetesen a házasulandó felet kihagyva) és neki láttunk a bárban a legénybúcsú megszervezéséhez. A leendő feleség kikötötte, hogy mely helyek és mely események tiltólistásak, így arra jutottunk, hogy marad a klasszikus italozás a bárban, azzal biztos nem hozzuk nehézhelyzetbe másnap a haveromat.

Kicsit kétkedve helyeseltük az ötletet, annyira nem voltunk megelégedve magunkkal, mert addig okés, hogy jók az ételek és jók az italok és a pénztárcánkat is kíméljük, ha emellett döntünk, de még hiányzott valami. Ha minden így lesz, akkor pont olyan lesz, mint bármelyik péntek vagy szombat a bárban. De ekkor támadt Bencének az a helyzetmentő ötlete, hogy rendeljünk tematikus legénybúcsús pólót. Így minden külső szemlélő tudomására hozzuk, hogy együtt búcsúztatjuk legénységét a haveromnak. Biztonságos, de különleges ötlet és máris nem lesz átlagos pénteki hangulata a legénybúcsúnak.

A Google a barátunk, így rögtön neki álltunk keresni a legeslegjobb helyet ahonnan megrendelhetjük a pólókat. Így tálaltuk a https://lolmarkt.hu.

Tökéletes választás, külön fül volt az ilyen tematikájú pólóknak, de ha már itt jártunk a többi kategóriát is átpörgettük. Nagyon vicces feliratos pólókat találtunk szinte minden alkalomra van legalább egy ötlet. Sőt ha téli esküvőt tartanának és esetleg novemberben lett volna a legénybúcsú, akkor is lett volna megoldásunk, hisz az oldalról pulóvereket is lehet rendelni.

Megnyugodhatunk, hisz nagyon gyors kiszállítással dolgoznak, így 1-2 nap alatt kézhez is kaphatjuk a pólókat és utána már csak arra kell figyelni, hogy el tudjuk rejteni Gergő elől. A következő nehézséget az jelentette, hogy nem voltunk biztosak abban, hogy Gergő milyen méretet hord. Erre is kínáltak megoldást, mert ha nagyon elnéznénk, és rossz méretet választanánk, akkor is van mód a póló kicserélésére. Azért nagyon bíztunk benne, hogy ennyire nem fogunk mellé nyúlni.

A pólók nagyon jó minőségű pamutból készülnek, így senkinek a bőrét nem fogják szúrni vagy dörzsölni. Nem igényelnek semmilyen professzionális tisztítást, így mehetnek a heti mosásba a többi pólóval együtt annyit kérnek, hogy kifordítva mossuk majd az egyedi pólóinkat.

Szorgos póló nézegetésbe fogtunk az oldalon. Megnyugtató volt a tudat, hogy ha esetleg nem találnánk az eredeti, ő általuk megszerkesztett, megtervezett pólók között tetszésünknek megfelelőt, akkor van lehetőség egyedi, saját tervezésű pólók készíttetésére is.

Végül arra jutottunk, hogy rendelünk egy eltérőt a vőlegénynek és még 5 darabot a többiek számára szintén másfajta mintával. És jött a következő meglepetés a méret mellett a póló színét is mi tudjuk kiválasztani. Gergő kedven színe a zöld így arra jutottunk, hogy neki az lesz a megfelelő szín. Mi többiek pedig kéket választottunk.

Most már nyugodt szívvel várhatjuk a legénybúcsú napját, így már biztos sikerre fogjuk vinni.

Back to Top