ZiZi
  • Home
  • /
  • Egy stílusos kiegészítő, amire mindenkinek szüksége van

Egy stílusos kiegészítő, amire mindenkinek szüksége van

Az egyetemen 4-en lettünk nagyon jóba, és ez a barátság a mai napig megmaradt. Más területre vitt minket a karrierünk, de szerencsére a csajokkal egymástól nem messze dolgozunk. Hétköznaponként az ebédszünetben mindig ugyanott, a Ziziben találkozunk és megváltjuk a világot. 

Na jó… ez így ehet kicsit túlzás, de mindenesetre nagyon fontos témákat szoktunk megvitatni.

Egy-egy ilyen beszélgetés felér egy terápiával, divattanácsadással és egy technikai bemutatóval.

Az életünket érő impulzusok itt összeérnek és sokkal informáltabbak leszünk egymásnak köszönhetően mindamellett, hogy milyen jókat eszünk.

Múltkor pont azt a kérdéskört jártuk körbe, hogy mennyit adnak hozzá a megjelenésünkhöz  jól vagy rosszul kiválasztott mobiltelefon tokok.

mobiltelefon tokok

Eléggé eltérő véleményeken voltunk, így elég érdekes témát találtunk a pénteki ebédhez.

Végighallgattam a többieket, mielőtt magamhoz vettem a szót.

Teljes meggyőződésemmel azon a véleményen voltam és vagyok, hogy igenis sokat számít a telefon tok és ezt a Bestmarkt-tal példáztam a csajoknak.

A mobiltelefon tokok amellett, hogy védik telefonunkat a sérüléstől, nélkülözhetetlen stílusos kiegészítői szettünknek. És hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, a BestMarkton rengeteg tok közül válogathatunk.

A weboldalt megnyitva a termékkategóriák között ki kell választani a tokokat és több, mint 9000 termék áll rendelkezésre. Persze, ez a szám csökken, ha a mobiltelefonunkhoz kompatibilis tokokra szűrünk, de akkor is hatalmas számáról beszélünk.

A tokkal kifejezzük a személyiségünket is, amihez a leginkább passzol a színre való szűrés.

De az sem mindegy, hogy a telefonunkra találunk-e tokot. Ez a BestMarktnál nem kérdés: végeláthatatlan listára lelünk a kompatibilitásra való keresésnél.

Ahhoz, hogy ne kelljen végignézni a több, mint 9000 tokot a mobiltelefon tokok típusát is szűkíthetjük attól függően, hogy melyiket részesítjük előnyben: a kihajtható tokoktól kezdve az akkumulátorosokig válogathatunk a webshopban. Egy másik szempont szerint pedig a tok anyagát is beállíthatjuk.

A szűrések után a listából kiválasztva, a szimpatikus tokra kattintva több képet is láthatunk a termékről, több szögből fotózva, hogy jobban magunk elé lehessen képzelni. Egy kisebb leírást is találhatunk a tokról, valamint a főbb jellemzőket egy táblázatba szedve ismertetik. 

Egyes termékeknél vásárlói értékeléseket is olvashatunk a termékek előnyeiről és hátrányairól, ami nagyon hasznos tud lenni a vásárlás előtt. 

Mikor eljutunk oda, hogy biztosak vagyunk egy termék megvásárlásában, akkor csak a kosárba kell tennünk és már csak a kicsekkolási folyamat van hátra.

Itt beírhatjuk a kedvezményre jogosító kuponkódot, amennyiben rendelkezünk vele. Továbbá választhatunk a szállítási formák és fizetési opciók közül.

Miután ezt mind megmutattam a csajoknak, szerintem senki sem lepődik meg, ha elmondom mindannyian rendeltünk 1-1 tokot…

Ismét egy sikeres hetet zártunk, jó ebéd témákkal és új mobiltelefon tokokkal.

Back to Top