ZiZi
  • Home
  • /
  • Hatalmas esküvőszervezésben vagyunk a csajokkal

Hatalmas esküvőszervezésben vagyunk a csajokkal

Mi lehet jobb téma, mint az esküvő. Lányok között ez kifogyhatatlan és túltárgyalhatatlan forrás a beszélgetéshez. Főleg, hogy az egyik barátnőm nemsokára férjhez megy, és ezért rendszerint összegyűlünk, hetente legalább 2-3 alkalommal, hogy megbeszéljük a részleteket.

Nagyon élvezzük, mert sok mindent lehet tervezgetni, szervezgetni és minden olyan szép lehet, mint egy álomban. Itt van például a menyasszonyi ruha.  Az esküvő középpontja ez. Nem lehet elhamarkodni a kiválasztását, mert egy rosszul választott ruha tönkrevághatja az egész hangulatot. Mert ugye bár, az egész esküvő a menyasszonyról szól, és ha ő nem elégedett, senki nem lesz az. Ez vitathatatlan tény, mint ahogy az is, hogy elképesztően nagy hangsúlyt kell fektetni a ruhára. Mi sem bíztuk a véletlenre a kiválasztását. először is magazinokat nézegettünk, és belőttük, hogy melyik lehet az a fazon, ami neki a legjobban áll. Aztán mikor találtunk 2-3 ilyet, akkor a neten folytattuk a kutakodást és ott is szétnéztünk, mik a lehetőségek.

El kellett dönteni, hogy bérelt, vagy saját ruha legyen, varrassuk, vagy készen vásároljuk, és csak igazítsák hozzá. Aztán mikor meghoztuk a döntést, hogy bérelni fogjuk a ruhát, felhívtunk egy pár szalont, hogy próbálgatni is tudjon. Az nagyon jó buli volt. Pezsgőt ittunk és nevettünk sokat, felpróbáltattunk vele egy csomó cikis ruhát is, és egyszer csak megérkezett, megláttuk, és tudtuk, megvan az igazi.

A menyasszonyok mindig fogyást terveznek az esküvőig, de bizonyíthatóan mindig híznak, szóval nem kértük, hogy bevegyenek a ruhából, csak majd az esküvő előtt 1-2 héttel lesz az igazítás. szóval így választottuk ki a ruhát. és a többi részletet is ilyen alapossággal válogatjuk. Ez lesz a világ legszebb és legigényesebb esküvője.

Back to Top