ZiZi
  • Home
  • /
  • Kiderült, miért olyan kellemes a kedvenc bárunk

Kiderült, miért olyan kellemes a kedvenc bárunk

Az egyik barátnőmmel imádunk különböző bárokba, teaházakba járni. Van egy kedvenc helyünk, egy nagyon hangulatos kis bár, ahol rengetegféle teát, kávét, koktélt és egyéb italt lehet kapni. Főleg a különleges teák és a hangulatos zene, a megnyugtató, kuckós berendezése miatt járunk ide sokat. Külön figyelemreméltó különlegessége a helynek, hogy az egyik részlegén alacsonyabb asztalok vannak elhelyezve, mellettük kis párnákkal a földön. Legtöbbször ha ide jövünk, megrohamozzuk ezt a helyiséget, mert nagyon jó hangulata van.

Észrevettük, hogy ezen a részen nagyon kellemesen meleg a padló, ami nyilván jól jött a padlón ülve, hogy ne fázzunk fel. Jóban vagyunk az üzletvezetővel, mivel már olyan régóta járunk ide, törzsvendégekként vagyunk számon tartva. Egyik alkalommal oda is hívtuk őt magunkhoz, amikor bent volt a bárban. Megkérdeztük, hogy hogyan fűtik a padlót, hogy mindig ilyen kellemesen meleg.

Beavatott minket, hogy a helyiségben elektromos padlófűtést használnak. Ez egyből felkeltette az érdeklődésemet, mivel az albérletemben nem működik maradéktalanul a kazán, ezért a főbérlőm tervezi kicseréltetni a fűtőrendszert. Ezért megkértem az üzletvezetőt, hogy mesélje el a részleteket.

Elmondta, hogy az elektromospadlofutes.info oldalról rendelte az elektromos padlófűtés berendezést, ami AHT amorf fűtőszálas szőnyegekkel működik. Az itt dolgozóknak köszönhetően az elektromos padlófűtés szerelése gyorsan, megbízhatóan, profi szakemberektől történik és évtizedeken keresztül működik.

A fűtőszálas technológia az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb fűtési módszer a piacon, emiatt döntött emellett a technológia mellett. A szakemberek telefonos egyeztetés után kijöttek a bárhoz, hogy felmérjék a terepet. A helyiség méterei és berendezése alapján kiszámolták egy programmal, hogy pontosan mennyi és mekkora fűtőszőnyegekre lesz szükség ahhoz, hogy tökéletesen befedjék a szobát ott, ahol kell.

Az elektromos padlófűtés szerelése gyorsan, megbízhatóan, profi szakemberekkel lett beszerelve, észre sem lehet venni a szép padlóburkolat alatt. Nagyon hatékonyan fűt annak ellenére, hogy mennyire vékonyak és észrevehetetlenek a szőnyegek. Nagyon tetszik ez a módszer, úgyhogy fel is hívtam a főbérlőmet, hogy ajánljam neki ezt az oldalt és az amorf fűtőszálas technológiát.

Nagyon bevált a dolog, úgyhogy egy hónap múlva, mire tényleg beköszöntött a tél, már én is mezítláb mászkálhattam otthon az albiban. Tudniillik az elektromos padlófűtés úgy meggyőzte a főbérlőmet, hogy azonnal eldöntötte, hogy bevezeti a lakásban. Egyszeri összeget kell csak rászánni, utána a későbbiekben meg fog látszani, mennyire megéri. Sokkal egyenletesebb, könnyebben kezelhető a fűtés, mióta ezt használjuk az albérletben.

Back to Top