ZiZi
  • Home
  • /
  • Meghozta a kedvem a barátaim lelkesedése

Meghozta a kedvem a barátaim lelkesedése

Ők egy ételbárt létesítettek ugyanis, és csodálatos belelátni, ahogy lelkesedve, egymásra támaszkodva, nap, mint nap felveszik a munkát, és mindent bevetnek a vendégkör elégedettségére. Bírják, kevesen is, még a válságos időszakban is, mert szívből csinálják és számíthatnak egymásra.

Kedvem támadt, sőt kimondom: elirigyeltem, hogy mások már létrehoztak valamit, ami ennyire erősen hozzájuk kötődik ,csak rajtuk múlik a jövője, és valami olyasmiért dolgozhatnak, ami az övék. A gasztronómia engem is érdekel, bár még inkább a botanika, a növények világa. Én egy bódét szeretnék bérelni, vagy egy kis utánfutót, ami ráadásul nem helyhez kötött ugyebár, és abból árulnék minőségi alapanyagot, vegán ételekhez.

Az is lelkesít, hogy látom, ma már bárki számára elérhető az ipa mentes székhelyszolgáltatás, mondjuk a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon található cég segítségével. Amely oldal nekem elsőre a legideálisabbnak tűnt minden ilyesmire. Márpedig ha az ember valamilyen mobilis, vagy bódészerű valamiben tölti a napjait, akkor is be kell jelenteni vállalkozást, céget valahová. Szóval még inkább meggyőződtem róla, hogy kelleni fog ez nekem, pláne miután elolvastam, mikkel kecsegtetnek.

Kicsiben nem szeretném kezdeni, mert már sok szakmabéli barátommal felvettem a kapcsolatot, akik lehetséges munkatársaim is lehetnek. Így aztán tehát, tényleg alaposabban utána is olvastam, mit, s hogyan érdemes csinálni. Amikor az ember cégalapításba fog, és elképzeli, milyen üzleti környezet lenne ideális és érzésre kellően meggyőző (most általánosságban is beszélek), valami olyasmit keres pont, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu. Mind a tartalmat, mind a külcsínt illetően. Még weboldalból is majd olyasmit szeretnék majdan, mint amilyen nekik van, de a tartalom magába szívott volna úgy is, ha elvonatkoztatok a külsőségektől. Pedig nehéz, mert jól átlátható minden szolgáltatásuk leírása, minden egy lapra van nagyrészt sűrítve, pedig mindenre kitérnek, semmi sem marad ki. Pontosan megérti az ember, a szekhelyszolgaltatas24.hu-n, hogy minek mi az előnye, és mire érdemes tennie a voksát, mikor szolgáltatást választ.

Na, de ennyit a külcsínről… Ez az oldal valami olyasmit kínál, amitől induló cégünket (vagy akár régóta meglévő cégünket is, ha csak előre szeretnénk lépni egy nagyot) újabb vonzó dolgokkal ruházhatjuk fel. Ami nekem a legjobb ajánlatnak tűnik az a fővárosi székhelycím. Legyen bárhol az a munkahelyszín, ahonnan a dolgunkat végezzük a hétköznapokban, lehet II. kerületi, budai székhelyünk, vagy VI. kerületi, pesti, ami igencsak nagy dolog egyes cégek, vállalkozások életében.

De a székhelyen felül mást is kínálnak. Olyan dolgokat, amiktől például a hatóságok szemében (mert a vevőkör azért nem minden) tűnhetünk professzionális társaságnak. Eleve elvárás a hatóságok részéről, hogy a nekünk címzett leveleket, küldeményeket mindig sikerrel lehessen kézbesíteni. Nem kell körülményeskedni a postán, nem kallódik el valami, ami fontos… A XXI. században ez kicsit – mondhatjuk – mindennek az alapja. Kiindulva abból, milyen munkát végeznék, ilyen szolgáltatásra még székhelytől függetlenül is befizetnék, mert zavarna, ha valamit nem kapok kézhez, ami nélkülözhetetlen jelentőségű. Pláne, ha egy hivataltól, hivatalos szervtől jön, mint küldemény. Hatósági kontroll esetén magukat a hatósági személyeket, intézkedőket is fogadják. 11 éves gyakorlat birtokában teszik ezt ráadásul. Úgyhogy nyugodtan pihenhetünk, vagy épp dolgozhatunk, mert a távollétünkben is minden oké lesz a hatóságokkal.

Leírják megnyugtatóan, hogy a székhely áthelyezése (meglévő cég esetén) mindenképpen jogszerű, ez csak a mi dolgunk, hogy hova jelentkezünk be, ha azon ingatlan tulajdonosa erre az áldását adja. Cégtábla is kihelyezésre kerül, minden formálisan is tökéletesen klappol majd, természetesen a törvények és jogszabályok szempontjából. Tehát ezt tényleg mindenki figyelmébe ajánlom. Akik spórolnának, még ipa mentes székhelyszolgáltatás mellett is dönthetnek. Ráadásul ezt havi egyszer tárgyaló igénybevételével, a helyszínen élvezhetik. Amely helyszín Újlengyel település, Pest megyében.

Az egész bőven megéri az árát – részletek a weboldalon, és minden más, változatos információi is ugyanitt, mondjuk azoknak akik mostanság, ilyen nehéz körülmények között vágnának bele az üzleti életbe. Vagy alapítanak vállalkozást, mondjuk ipa mentes székhelyszolgáltatással, hogy egy adótól rögtön megszabaduljanak az elején. Kivételes lehetőség, óriási szakmai háttérrel!

Back to Top