ZiZi
  • Home
  • /
  • Étteremben a rendelésre várva is lehet cipőt shoppingolni

Étteremben a rendelésre várva is lehet cipőt shoppingolni

Szülőkként elég mozgalmas hétköznapokat élünk a férjemmel. Sok dolgot kell észben tartani a gyerekekkel kapcsolatban, iskolai ünnepségeket, számonkéréseket, kirándulásokat. Emellett persze ott vannak a háztartás menedzselésével kapcsolatos teendők, nem beszélve a munkahelyi faladatokról, határidőkről. Az okostelefonok nagyban megkönnyítik a dolgunkat, hiszen pár perc alatt könnyedén elintézhetünk mindent.

Még időnként egy-egy vacsora is belefér kettesben, mert mindketten szeretjük a hasunkat. Legutóbb egy új ételbárt próbáltunk ki. Már első látásra nagyon tetszett az étlap, nehezen tudtam eldönteni, mit is válasszak, annyi ínycsiklandozó fogás volt a menüben. A rendelést leadva várakozás közben beszélgettünk és megmutattam a férjemnek, hogy milyen Tamaris cipőt néztem ki magamnak a cipomarket.hu-n. Ez az egyik kedvenc cipőmárkám, mert egyszerre kényelmes, elegáns és divatos darabokat dob piacra. A legkedvezőbb áron pedig eddig mindig a cipomarket.hu-ról sikerült eddig beszerezni ezeket.

Tamaris webáruház | cipomarket.hu

Ez egy olyan webshop, ahol vásárlásaim alatt nagyon jó tapasztalatokra tettem szert. Nemcsak cipőket, bakancsokat, papucsokat, szandálokat, de táskákat és pénztárcákat is felsoroltat a kínálat. Létezik kollekció nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is, a választék rendkívül széles.

Ha edzőcipőt, szandált, papucsot vagy bakancsot szeretnénk, a legjobb helyen járunk. Ha táskát vagy pénztárcát keresünk, akár magunknak akár ajándékba, akkor is. Én cipővásárlásnál eléggé megválogatom, hogy milyen márkát választok nemcsak magamnak, hanem a gyerekeknek és a férjemnek is. Fontosnak tartom a jó minőségű, márkás cipők viselését, hogy a lábaink sokáig szépek és egészségesek maradjanak.  Első látásra talán mélyebben a zsebbe kell nyúlni, viszont, ha azt vesszük, hogy ezek minőségi és tartós darabok, rá kell jönnünk, hogy ár-érték arányban kiválóak. Van olyan Tamaris cipőm, amelyet évek óta viselek és semmi baja sincs.

Számomra a Tamaris webáruház | cipomarket.hu, mellyel rendkívül elégedett vagyok, többek között a korábbi vásárlásaim miatt.Az internetes vásárlások korában persze sokféle tapasztalatom volt már sok webáruházzal, de az itt vásárlásaim során még soha nem kellett csalódnom. Bármilyen célra vagy alkalomra kerestem cipőt, mindig találtam megfelelőt. Sőt, inkább a „probléma” az volt, hogy olyan sok szép lábbeli volt a kínálatban, nehezen tudtam eldönteni, melyiket válasszam.  Arra is volt példa, hogy nem tudtam dönteni, ezért 2-3 pár cipőt is megrendeltem. És persze ha itt járok, nemcsak magamnak, de a gyerekeknek és a férjemnek is rendre választok valamit.

A stílusok, márkák sokszínűsége mellett természetesen az ár is sokat számít. Mindig vannak akciók, akár 60-70%-os mértékűek is. A böngészést általában itt szoktam kezdeni. Nagyban megkönnyíti a keresgélést, hogy az akciós termékek külön vannak csoportosítva. Nincs is más dolgom, mint -megkeresni a 60-70%-os akciók menüpontot a bal felső sarokban, és máris kezdődhet a válogatás.

Beköszönt lassan a tavasz és igaz még vannak hűvösebb nappalok, de én már a tavaszi cipőket, szandálokat, balerinákat nézegettem. Már megvolt a kiválasztottam, csak azért szerettem volna megbeszélni a férjemmel, hogy költeni fogok a büdzséből, neki is kinéztem egy pénztárcát azt is megmutattam. Ő elég gyakorlatias gondolkodású ember, de tetszett neki, amit választottam.  A régi tárcája eléggé kopottas volt már.

Így pár kattintással meg is rendeltem a Tamaris webáruház | cipomarket.hu webáruházból, és mellétettem még a pénztárcát is amit megbeszéltünk.  Gyorsan ment a vásárlás mert a szállítási cím és a többi adat is benne volt már a rendszerben.

Aztán közben a rendelésünk is megérkezett: befejeztük a telefonozást és egymásra koncentráltunk mert néha picit el kell engedni a hétköznapi rohanást. A vacsora nagyon finom volt, alig vártam, hogy legközelebb valami mást is kipróbálhassak az étlapról.

Back to Top