ZiZi
  • Home
  • /
  • Vacsora közben a táskákról beszélgettünk a barátnőimmel

Vacsora közben a táskákról beszélgettünk a barátnőimmel

Hagyomány már, hogy két- háromhetente összeülünk a barátnőimmel és megbeszéljük az élet nagy dolgait. Persze a nem olyan nagy dolgokat is átbeszéljük, fecsegünk, jól érezzük magunkat. Megpróbáljuk felfedezni a világ ízeit, már amennyiben erre Budapest éttermei lehetőséget kínálnak. Eddig még nem igazán csalódtunk egyik étteremben sem, bár volt olyan ízvilág, ami távol állt tőlem, de végül is mindent meg kell kóstolni. A legutóbbi ilyen csajos vacsorán került szóba a Tamaris táska.

Évek óta szemeztem már a Tamaris táskával, de úgy voltam vele, hogy amíg jók a táskáim, addig minek vennék újat. Mindig is azt vallottam és ebben is nevelkedtem, hogy a minőségi darabok beszerzésére törekedjek. Ezek ugyan drágábbak, de a jó minőségük miatt hosszabb ideig nyújtanak jó szolgálatot. Ez pedig hosszú távon nemcsak anyagilag jó, hanem a környezetvédelem szempontjából is. Azt gondolom, hogy nem kell magyarázni, hogy milyen nagy probléma manapság a túlfogyasztás és hogy mi mindent tehetünk ez ellen. Például azt, ha nem halmozunk fel dolgokat, ha valóban csak azt vesszük meg, amire szükségünk van. És azt olyan minőségben, hogy hosszú évekig ne kelljen újat venni.

Tamaris táska

A Tamaris táska is pontosan ilyen számomra, ezért is nézegettem sokáig, hogy hol is tudnám megvenni, illetve hogy melyik a számomra ideális táska. Egy nagyon szuper webáruházat találtam, ahol széles kínálattal és jó árakkal találkoztam. Ez az annataska.hu, ahol fel is iratkoztam a hírlevélre, így a táskámat ingyenesen szállították házhoz. Egy Tamaris táska időtálló, örök darab, divatos, elegáns választás.

Az annataska.hu webáruházban pedig sokféle Tamaris táska elérhető. Így vannak például hátitáskák, nagyon tetszett például egy fehér, bézses táska, amin szolid virágminta volt, aztán egy sötét szürkéskék táskával is sokat szemeztem, ez nevezetesen egy válltáska volt. A testtáskákat is nagyon szeretem egyébként, mert kényelmes viselni őket. Ilyenkor nincs korlátozva a karom, mindkét kezem szabad, miközben a táska a testemre simul és védve van a tartalma. Azért is tetszettek a Tamaris táskák, mert szépek és elegánsak és láthatóan jó minőségűek. A tartósság számomra kiemelten fontos, de ugyanígy az is, hogy a táska illjen a stílusomhoz, a mindennapjaimhoz, hogy könnyen pakolható és lehetőség szerint tisztítható legyen. A Tamaris táskák pedig pontosan ilyenek, az annataska.hu webáruház pedig széles kínálattal és kedvező árakkal várja a vásárlókat.

A kedvező árakat pedig még tovább is lehet faragni akkor, ha hűséges vásárlók vagyunk, a vásárlás után ugyanis a regisztrált vásárlóknak hűségpontok járnak, melyeket egy későbbi vásárlás esetén be lehet váltani. A legújabban a testtáskák nyerték el a tetszésemet, ezek között vannak egész kis darabok, melyekbe tényleg csak a legszükségesebb holmikat lehet pakolni, telefon, kulcs, zsebkendő. Egy fesztiválra, buliba szerintem tökéletes. Bár én nem járok ilyen helyekre, azért megnéztem ezt a táskát. Végül egy hátitáska mellé tettem le a voksomat. Imádom a Tamaris táskák pasztell színeit, a púder rózsaszín az egyik kedvencem. Így ilyen táskát választottam.

Azért gondolkodtam sokáig rajta, mert azt hittem, hogy majd nehéz lesz tisztítani, hogy hamar összekoszolódik, de szerencsére könnyen letisztítható és tényleg nem is látszik rajta a kosz egyáltalán. Ha ezen gondolkodtam is, azon nem, hogy honnan vásárolok majd táskát. Egyértelmű volt, hogy az annataska.hu webáruházból, hisz a kedvező árak mellett gyors kiszállítással és korrekt fizetési feltételekkel várják a vásárlókat.

A Tamaris táska azóta az egyik kedvencemmé vált, és tudom, hogy hosszú éveken át az is marad köszönhetően az annataska.hu-nak. A lányoknak is nagyon tetszett az új táskám és meg is mutattam nekik is a webáruházat, hogy legközelebb ők is tudják, hogy hol találhatnak kiváló minőségű táskákat, öveket, pénztárcákat jó áron.

Back to Top