ZiZi
  • Home
  • /
  • A legszebb babakocsi az enyém a Zizi Bár vendégei közül

A legszebb babakocsi az enyém a Zizi Bár vendégei közül

Mindig is féltem és izgultam, hogy milyen leszek majd édesanyaként. Be kell vallanom, hogy lusta természetű vagyok és kissé szeleburdi. Szóval elég gyakran elfelejtek, vagy csak elhanyagolok dolgokat. De legalább beismerem, nem? Egyébként pedig főzni sem szeretek. Épp ezért a kedvenc helyeim egyike a Zizi ételbár, ahova már évek óta járok enni. Reggelire még, ha úgy van, összedobok magamnak egy szendvicset, de van, hogy nem is reggelizem. Aztán ebédre szinte mindig ide megyek. Néha három menüt veszek egyszerre, és kettőt elviszek a következő napra a férjemnek és magamnak. A bárban egyébként már szinte mindenki ismer; nem csak a kiszolgálók és a szakácsok, de a vendégek is. Nagyon új kell legyen valaki ahhoz, hogy ne tudjon róla, hogy én minden nap itt vagyok. És ide járnak a barátnőim is. Igazi szociális életet éltünk mi itt. Például itt ismerkedtem meg a Kunert babakocsi márkával is, ami nagyon jól jött, amikor megszületett a gyerekem.

A csajok, akikkel barátkozom, valahogy mindenben fejlettebbek nálam, ezért a kapcsolataik is hamarabb eljutottak a gyerekszülésig. Amire mi is eldöntöttük magunkat a férjemmel, arra már mindegyiknek volt gyereke és mindegyik tele volt tapasztalatokkal. Abban mind megegyeztek (és én is láttam tőlük), hogy a Kunert babakocsi nagyon jó, tartós és rengeteg jó funkciója van. Viszont, sikeresen összevesztek akkor, amikor megpróbáltak meggyőzni, hogy honnan vásároljam meg a babakocsit, hiszen ők is onnan vették. Az egyikük egy helyi boltra esküdött, ahol nem mindig van Kunert babakocsi, de lehet kérni, felírnak egy listára és majd szólnak, ha megérkezett a raktárból. A másik a szomszéd város bevásárlóközpontjának egy üzletére esküdött. Ezekhez nekem azonban nem volt kedvem. A kis boltba minimum kétszer kellett volna elmennem, a bevásárlóközpontba pedig túl hosszú az út. Nem mondtam nekik semmit, de később el kezdtem valami alternatív megoldás után nézelődni az interneten, akkor találtam rá a babakocsik.hu oldalra.

Az oldalon több minőségi babakocsi márka megtalálható valamint megrendelhető, többek között a Kunert is. Egyértelműen ez volt nekem a tökéletes megoldás, hiszen a kisujjamat sem kellett megmozdítanom ahhoz, hogy megszerezzem a babakocsit magamnak (főleg azért is volt fontos ez a lehetőség, mert terhesen még inkább ellustultam, mint azelőtt).

Azért is tetszett még az oldal, mert a rendelési lehetőségen túl bemutatta a babakocsit. Tudjátok, a barátnőim imádnak egyszerre beszélni, szóval tudtam már ezt-azt a Kunert Lavado típusú babakocsijáról, de ennyire rendszerezetten és érhetően még nem jutott el hozzám információ.

Azonnal beleszerettem egy kék színűbe, aminek bizonyos részei festményes mintával voltak díszítve. Nagyon különlegesen nézett ki. Úgy döntöttem, hogy ezt fogom megrendelni, és ennek a leírását kezdtem el bővebben böngészni.

A Lavado babakocsi többfunkciós, ami annyit tesz, hogy sokoldalúsága révén az újszülött korszaktól egészen addig elkísér majd, amig kiszokik a gyerek a babakocsiból. Az alumínium vázzal rendelkező babakocsi (ami azért jó, mert nagyon könnyű), három különböző kosárral látható el, ez teszi lehetővé az előbb említetteket. A három különböző kosár a mózes kosár, az autós hordozó és a sportos ülőrész. Mindháromnak megvannak a maga tulajdonságai, mely alapján ki lehet választani, hogy mikor melyiket érdemes használni. Sőt, a sportos ülőrész és az autós hordozó esetében még azt is eldönthető, hogy menetiránnyal vagy azzal szembe rakom fel a kosarat.

A leírásból azonban olyasmit is megtudtam, amit a csajok még csak megközelítőleg sem említettek. Az igényes kialakítás részeként olyan modern anyagok vannak használva a babakocsi elkészítésére, melyek mentesek mindenféle káros vegyszerektől. Ez természetesen nagyon fontos egy újszülött baba esetében, akinél könnyen kialakulhat allergia. A három anyag, amiből készül a Lavado babakocsi: ellenálló kárpit, impregnált ECO-bőr és textil.

A Zizi Bár dolgozói már meg sem lepődtek, amikor én is egy Kunert babakocsival állítottam be a gyerek megszületése után másfél héttel, akárcsak a barátnőim. Azonban, amiben ők is, és a barátnőim is megegyeztünk, az az volt, hogy mind közül az enyém volt a legszebb (ez a festményes minta nagyon jól nézett ki élőben is, nem csak képen). Szóval, nagyon jól tettem, hogy a babakocsik.hu-ról rendeltem a babakocsit, mert így nagyobb választék közül olyat választhattam, amit nem árultak a helyi üzletben, sem a szomszéd város bevásárlóközpontjában.

Back to Top