ZiZi
  • Home
  • /
  • Duguláselhárítás után nyithatott a bár

Duguláselhárítás után nyithatott a bár

Az apró bosszúságok sokszor megkeserítik az életünket, vannak azonban olyan dolgok, amiket totálisan magunknak köszönhetünk. Mint például én a dugulást, ami majdnem meghiúsította, hogy a bár nyáron újra kinyissa kapuit. Szerencsére gyors segítségem volt, a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 szakemberei elhárították a bajt, így nem állt semmi a nyitás útjába.

Hogy miért is az én hibám? Mert évek alatt nem figyeltem kellően, hogy ne alakuljon ki dugulás. A csapokban nem volt szűrő, az ételmaradékok, a koktélokból maradt gyümölcsdarabkák mind ott végezték a csapban, a lefolyóban. Nem csoda, hogy egy idő után elkezdett lassabban lefolyni a víz. Persze én ennek sem tulajdonítottam nagy jelentőséget, aztán viszont már egyáltalán nem ment le a víz.

Ekkor fordultam a vizgazfutesszerelo24.hu csapatához, akik a nap 24 órájában ügyeletben vannak. Persze nekem sürgős volt a dolog, hisz nem akartam elhalasztani a nyitást. Azt olvastam a honlapjukon, hogy akár egy órán belül is a helyszínre érnek, ha sürgős, és ez nagyon tetszett.

Mint ahogy sok minden más is. Az különösen, hogy garanciát vállalnak az elvégzett munkára. Az is, hogy több mint harminc éve a pályán vannak, így rengeteg tapasztalatuk van a témában. Nem csak a duguláselhárításban, hanem a vízszerelésben, fűtéssel és gázzal kapcsolatos dolgokban is.

Persze engem leginkább a duguláselhárítás foglalkoztatott, ugye, mert abban voltam érintett. Szóval a megadott telefonszámot felhívtam, aztán megválaszoltam a kérdéseke, hogy pontosan mit tapasztaltam. Ezek után egyeztettünk egy közeli időpontot és a megadott időre meg is érkeztek a szakemberek, hogy felmérjék a problémát.

Az egyik barátom azt mondta, hogy megcsinálja ő, hisz nem egy nagy művészet. Mert hogy neki van csőgörénye, és azzal pikk-pakk megoldja a dolgot. Hát, megmondom őszintén, hogy én ezt egyáltalán nem tartottam jó ötletnek, mert olyan sok sztorit hallottam már, amikor a csőgörény beletört a dugulásba aztán még nagyobb lett a baj, mint amilyen eredetileg volt. Szóval kedvesen megköszöntem a felajánlást, de tudtam, hogy ezt szakemberekre kell bízni.

Ami meg is történt ugyebár, és szerencsére hamar meg is tudták oldani a dolgot, én pedig beszereztem egy konyhamalacot, hogy a jövőben ne fordulhasson elő ilyesmi. A történet szerencsés véget ért tehát, én pedig nem győztem köszönetet mondani a vizgazfutesszereles24.hu csapatának, akiket azóta is minden barátomnak, ismerősömnek ajánlok. Hisz a jó dolgokkal pontosan ezt csinálja az ember.

Nem csak dugulást hárítanak el, hanem csapot, kádat, vízvezetéket szerelnek, cserélnek. Jönnek akkor is, ha a fűtéssel, a gázzal van probléma. Munkájukra garanciát vállalnak, azt vallják, hogy nem gyorsan, hanem jól szeretnének dolgozni. Ez egyébként az ügyfelek érdeke is.

Back to Top