ZiZi
  • Home
  • /
  • A bárban kaptam tippet hol rendelhetek táskát

A bárban kaptam tippet hol rendelhetek táskát

Nagyon szeretek a bárban üldögélni, és nem csak azért, mert finom ételeik vannak, hanem a társaság miatt is. Főleg hétvégén, amikor az emberek jobban ráérnek, is többen kimozdulnak otthonról. Ha már valaki visszajár egy helyre, akkor ott előbb vagy utóbb már megismerik a többiek is, és ráköszönnek. Egy kicsivel több idő után már el is kezdenek beszélgetni az emberrel. Sokan már nem csak azért mennek el egy vendéglőbe, hogy ott egyenek vagy igyanak valamit, hanem hogy társasági életet éljenek, és összefussanak az ismerősükkel.

Az ételbár nekem pont ilyen hely lett, azért fontos számomra és azért járok oda rendszeresen, mert sok ismerőst szereztem ott, akikkel szeretek összefutni és meginni valamit. És emellett még nagyon jó tippeket is kapok ezektől az ismerősöktől. Az egyik barátnőmet már egy ideje nem láttam, nem is olyan rég szült gyereket, és érthető módon mostanában nem is látom olyan sokszor. De az egyik este épp ráért, és le tudott jönni a bárba. Mint általában, most is nagyon jól nézett ki, Rita mindig vigyázott arra, hogy stílusos legyen, még a boltba sem ment le egy sima mackóban. Most is ahogy bejött a bárba rögtön észre vettem az új táskáját, ami ott volt a karján. Rögtön meg is kérdeztem, hogy honnan szerezte, mert nem hittem hogy sok ideje van a gyerek mellet még vásárolgatni is. Azt mondta, hogy tényleg nem szokott már vásárolni, nincs ideje a butikokat járni, de azért arra van ideje, hogy néha megnézze a netet, és felmérje a választékot. Így ha szüksége van valamire, most már inkább a neten rendeli meg. Ekkor mesélt a Bagbox nevű oldalról, ahol a táskáját is szerezte, és ráadásul ez még csak nem is egy olcsó utánzat, hanem tényleg egy igazi bőr táska. Kimondottan minőségi darabnak nézett ki, így én is utána néztem ennek az oldalnak.

Tényleg rengeteg féle termék van ebben a netes boltban, persze sok táska is, mint férfi és női aktatáskák, és laptop táskák, és iskola táskák gyerekeknek, és ékszeres dobozok, és bőröndök, köztük olyanok is, amiket fel lehet vinni a gépekre is, mert pont beférnek a fejek fölötti tartóba. A termékek nagy része bőr vagy kimondottan minőségi anyagokból készült. Először kicsit félve rendeltem, mert mi van, ha a képen tetszik valami, de aztán kihozzák, és mégse felel meg. Emiatt viszont nem kellett volna aggódnom, mert a cég egyszerűen kicseréli, ami nem tetszik. Ráadásul a 10. 000 ft fölötti vásárlást még ingyenesen is hozzák ki.

Amikor legközelebb találkoztam Ritával, már nálam is egy olyan táska volt, amit abból a boltból rendeltem, amit még ő javasolt. Ha nem mentem volna aznap le a bárba, akkor nem is tudtam volna erről a jó lehetőségről, meg nem hallottam volna boltról, ahol ilyen szép bőr táskákat árulnak. Ezért fontos, hogy az ember kimozduljon, és tartsa a kapcsolatot az ismerősökkel.

Back to Top