ZiZi
  • Home
  • /
  • Mozgó ételbár üzemeltetése

Mozgó ételbár üzemeltetése

gázpalack ár
gázpalack ár

Nem rég kitalálta az egyik barátom, hogy kéne csinálni egy mozgó ételbárt. Járnánk Budapestet és kérésre frissen sütnénk ki húsokat és zöldségeket. El is határoztuk, hogy megcsináljuk, mivel Budapesten nagy kultúrája van az ilyen rendhagyó dolgoknak, még nagyobb pedig a gasztronómiának.

Mivel a sütéshez gázpalackra lesz szükségünk, nem is egyre, vagy éppen kettőre, hanem többre, utánanéztünk, hogy honnan tudnánk Budapestre rendelni nagyobb tételben pb gázpalackot. A gazpalackfutar.com pontosan egy olyan honlap, egy olyan cég, amire nekünk van szükségünk. Budapestre szállítanak és többet is be tudunk rendelni. A gázpalack ár volt az elsődleges tényező, amire figyelnünk kellett. Náluk teljesen elfogadható áron vannak gázpalackok, amikkel tudunk majd sütni, így elhatároztuk, ezt a céget választjuk beszállítónak a szezonális vállalkozásunkhoz.

Szerintem lesz rá igény, mivel a budapesti fiatalok imádják az efféle dolgokat, amik újak, és imádják kipróbálni, hogy aztán kirakhassák a közösségi oldalon lévő profiljukra. Kevinnel átgondoltuk az egészet és van rá pénzünk is, mondjuk, egy keveset mindenképpen kérnünk kell majd a szüleinktől is, hogy beinduljon a vállalkozás. Szerencsére bíztatnak minket és hisznek a sikerünkben, mert tudják, hogy nagyon kitartóak, ambiciózusak és ügyesek vagyunk.

A gázpalack ár nem sok, így amiatt szerencsére nem kell aggódnunk. Azon kívül egyébként megvan minden ehhez szükséges tárgyunk.

Back to Top