ZiZi
  • Home
  • /
  • Fürdőszoba csempe nélkül

Fürdőszoba csempe nélkül

Ti hallottatok már arról, hogy van fürdőszoba csempe nélkül?

Én nagyon meglepődtem, hogy van ilyen, de tulajdonképpen érdekes és formabontó ötletnek tartom. Először egy belvárosi bárban figyeltem fel arra, hogy van valami furcsa a bár mosdójában. Egy nagyon szép, igényes, monokróm tér volt, a szürke, fekete és fehér árnyalataival. Mégis, láttam, hogy van valami nem hétköznapi ott.

Később jöttem csak rá, hogy a csempe hiánya okozta ezt a furcsa, szokatlan hatást. Rá is kerestem, hogy vajon van-e fürdőszoba csempe nélkül, mármint ugye ez csak egy mosdó volt, csapokkal és satöbbi. Gondoltam magamban, azért ahol kád van vagy zuhanyzó, fröcsög a víz, nehezebb megoldani csempe nélkül. Találtam sok izgalmas infót és anyagot a neten, például a dekorbetont, vagy a műagyantát. Amúgy is kedvelem a lakberendezést, úgyhogy komolyabb kutatómunkát végeztem.

Van egy honlap, ahol kifejezetten fürdőszoba ötletekkel foglalkoznak. Itt lehet olvasni a csempékről, a különböző burkolatokról, a fürdőszoba felújítás menetéről, lépéseiről, eszközökről, mindenről. Annyira kíváncsi voltam, hogy fel is vettem velük a kapcsolatot, és nagyon érdemes volt, kedves és segítőkész válaszokat kaptam. Kitöltöttem az árajánlat kérő adatlapot, ahova a mostani lakásom adatait adtam meg. Korrekt és profi a cég, mindenre volt válaszuk és ötletük.

Annak ellenére, hogy mostanában nem tervezek fürdőszoba felújítást, észben fogom tartani ezt a céget, hiszen sok érdekeset mondtak arról, hogyan lehet megcsinálni az új őrületemet, a fürdőszobát csempe nélkül.

Back to Top